26 Şubat 2013 Salı

Bir Tatlı Huzur




               Hafta sonu  hava yine çok güzeldi. Böyle havaları kaçırmamak için mutlaka bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta sonu için  gitmekten her zaman zevk aldığımız bir yer seçtik. Bilmeyenler içinde tanıtmak isterim. Mutlaka yolu  İstanbul’a düşen herkesin uğraması gereken bir yer. Zaten bir kere gittiğinizde müptelası oluyorsunuz.
Tatlı Huzur’dan bahsediyorum.  Oyuncu Esra Akkaya ve eşi Harun bey’in  sahibi olduğu şirin mi şirin bir kafe.
Bir kafeden çok ama çok fazlası var. Çok amaçlı kullanıma açık. Kesinlikle bunları oraya gidip yaşayarak görmelisiniz. Dekoruna bayılıyorum. Ve beğendiğiniz eşyaları satın alma fırsatını da sunuyorlar sizlere.  Ne yiyebilirim diye düşünürken birde acaba neleri de satın alabilirim diye düşünmeye başlıyorsunuz.

  
            Her şeyden önemlisi hem Esra Akkaya’nın hem de eşinin o sıcacık gülümsemeleriyle karşılanmak gibisi yok. İlk kez geçen sene Haziran ayında Babalar Gününde gitmiştik. O zaman da çok eğlenmiştik. Harika zaman geçirmiştik.  Ve orada gelen diğer misafirler ile dostluk kurduk. O kadar sıcak bir atmosfer var ki muhakkak bu gibi dostluklar kuruluyor. Havanın  güzel oluşunu fırsat bilip hemen Tatlı Huzur’a gidelim dedik. Daha önce orada tanıştığımız ve irtibat halinde olduğumuz dostlarımızla da sözleştik. Rezervasyonlar yapıldı .Tam 3,5 saat kaldığımız ve fırsatını bulsak akşama kadar oturabileceğimiz Tatlı Huzur’a geldik. Esra hanım daha kapıda kızım Ece’yi tanıyarak ayağa kalktı. Zaten Ece onların elinde büyüyor :)




Esra Akkaya'nın eşi Harun Bey ve kızım Ece..






             Brunchları bir harika. Harun Bey'in  özellikle kahvaltılıkları  ne kadar özenle seçtiğini biliyorum. O ev yapımı poğaçalara ben şahsen bitiyorum. 
Kızıma ve bize olan ilgi alakalarına çok ama çok teşekkür ediyorum.  Zaten  bir kafeye gider gibi değil. Fırsat buldukça gittiğimiz bir aile dostumuz gibi düşünerek kapılarını çalıyoruz. Çünkü  bunu hep yaşatıyorlar bize.  Her şey için teşekkür ederiz.  Yine geleceğiz.. :)


















Muhakkak gidin, görün sizde çok seveceksiniz.
Adres ve telefon bilgilerini kendi internet sitelerinde anlattıkları şekliyle size sunmak istedim.  Çünkü buradan bile ne kadar sıcak bir yer olduğunu  anlayabilirsiniz;

Yemeli içmeli şeyleri severiz. Dingin, huzurlu bir ortam arıyoruz. Öğrenmeye hevesliyiz. Konuşmaya ve dinlemeye meyilliyiz…
Aslında bir kafeyiz ama aynı zamanda çayı, kahvesi, keki, kurabiyesiyle gün boyu oturup çalışabileceğine inananlara “kafe ofis”iz, öte yandan beğendiği sandalyeyi satın almayı düşünenlere “kafe dükkan”ız, merak ettiklerini uzmanından öğrenmek isteyenlere de “kafe okul”uz, hatta yüreğini açanlara “kafe ev” bile oluruz…

Rezervasyon (ve halimizi hatrımızı sorma) telefonumuz da budur: 0216.349 27 79

Adresimiz şudur: Onur Apartmanı No 1 (eskiden No 3 imiş), Yelken Sokak, Kalamış, İstanbul


            Geçen yaz Babalar Gününde çektiğimiz fotolarıda paylaşmak istiyorum sizlere. Yazın da başka bir güzel oluyor çiçeklerle falan.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Olmak Ne Zor İş Arkadaş

                  Ülkemizde kadın olmak kadar zor bir şey yok sanırım. Kadın olmak sürekli iyi veya kötü gözlerin üzerinizde olması d...